2016. december 29., csütörtök

Pettyes süti

Tészta:
6 tojásból piskótát sütünk.
1/4 kiló darált kekszet 5 deka porcukrot 1 evőkanál kakaót, 1 deci rum vagy aroma, 1 deci forralt tejet adunk hozzá és összegyúrjuk az egészet. Majd 6 részre osztva rudakat formálunk belőle.

Krém:
3 deci tejet és 1 csomag pudingport összefűzünk. 30 deka vajat 25 deka porcukrot habosra keverünk és a krémhez keverjük.

Elkészítés:
A piskóta tésztát kettévágjuk, és a krém felét rákenjük az alsó tésztára. Rárakjuk a kekszből formált rudakat a krémre. A maradék krémet rákenjük a rudakra. A piskóta felső részét rátesszük a kész sütire és a tetejét csokimázzal leöntjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése