2017. január 3., kedd

Almás krémes

Tészta:                                     Krém:                                          Teteje:    
7 tojássárgája                             7 tojásfehérje                               4 dl hulala hab
20 dkg cukor                             7-10 e.k. cukor                            reszelt csoki
20 dkg liszt                                 2 cs. vaníliás puding
1 cs. sütőpor                              5-6 dl tej
2 e.k. kakaó
11 e.k. víz
2 e.k. olaj

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral,a vízzel,az olajjal majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet amibe a kakaóport is beletesszük.Előmelegített sütőben kivajazott tepsiben közepes fokon süssük 20 percig.A pudingot sűrűre főzzük.A tojások fehérjét felverjük habbá és ezt összekeverjük a forró pudinggal.Vissza a sütőbe 10-15 percre.Kihűtjük és mehet a hulala hab a tetejére,csoki.35*27 cm tepsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése