2017. január 17., kedd

Méteres süti.

Tészta: 25 deka porcukor, 25 deka liszt, 1 csomag sütőpor, 5 tojás, 2 evőkanál kakaópor, 1 deci víz.

Krém: 1 csomag vaníliás puding, 3 deci tej, 25 deka vaj, 1 kanál porcukor, fél deci víz, 2 evőkanál rum.

A tésztához valókat (kakaópor nélkül) jól összekeverjük majd két részre osztjuk. Az egyiket sárgán sütjük ki a másikhoz kakaóport keverve sütjük ki. A tésztákat őzgerinc formában sütjük.
A tésztákat a forma bordái mentén felszeleteljük.
A krémet elkészítve felváltva egymás mellé rakjuk. Egy sárga tészta, egy krém egy barna tészta egy krém és így tovább míg el nem fogy. A kész termék tetejét csokival leöntjük. Várunk vele egy kis időt majd ferdén szeletelve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése