2017. január 7., szombat

Sütés nélküli almatorta

1 kiló alma, babapiskóta, 2 csomag vaníliás puding, 4,5 dl víz, cukor, fahéj, citromlé.

A tortaformát kirakjuk szorosan babapiskótával. A lereszelt almát puhára pároljuk2 deci vízben. A pudingokat elkeverjük 2,5 deci vízben és az almára öntjük. Sűrűsödésig főzzük. Édesítjük cukorral, fahéjjal és egy kevés citromlével. Jól elkeverjük és a piskótára öntjük a felét még melegen. Majd újabb piskóta sor majd az alma másik felét is ráöntjük. Ezután a hűtőbe tesszük dermedni.
Mikor meghűlt akkor 1,5 deci hulala tejszínt felverve a tetejére kenjük. Majd csokit reszelünk a tetejére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése