2017. január 1., vasárnap

Szárnyasokhoz töltelék

2-3 zsemle, 3dl tej, 2-3 főt tojás, 1 nyers tojás, 40-50 dkg szárnyas máj (szív nélküli), kisebb csokor petrezselyem, kevés majoránna, só és bors.
a zsemléket tejben áztatjuk. Miután jól megpuhultak akkor kinyomkodjuk és egy tálba tesszük őket szétmorzsolva. A főt tojásokat ledarálva hozzáöntjük. A májat és a nyers tojást turmix-al összedaráljuk majd ezeket is hozzákeverjük a masszához. apróra vágott zöldség zöldjét és a majoránnát a sóval és borssal hozzátesszük. A massza ha túl kemény akkor tejet öntsünk hozzá. Ha túl lágy akkor zsemlemorzsával sűrítsük. Sütéskor megkeményedik. Ezt tartsuk mindig szem előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése