2-3 zsemle, 3dl tej, 2-3 főt tojás, 1 nyers tojás, 40-50 dkg szárnyas
máj (szív nélküli), kisebb csokor petrezselyem, kevés majoránna, só és
bors.
a zsemléket tejben áztatjuk. Miután jól megpuhultak
akkor kinyomkodjuk és egy tálba tesszük őket szétmorzsolva. A főt
tojásokat ledarálva hozzáöntjük. A májat és a nyers tojást turmix-al
összedaráljuk majd ezeket is hozzákeverjük a masszához. apróra vágott
zöldség zöldjét és a majoránnát a sóval és borssal hozzátesszük. A
massza ha túl kemény akkor tejet öntsünk hozzá. Ha túl lágy akkor
zsemlemorzsával sűrítsük. Sütéskor megkeményedik. Ezt tartsuk mindig
szem előtt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése